Продавница

Попуст!

Животно-работен баланс онлајн работилница

4.500 ден

Колку ти е важно да постигнеш баланс помеѓу работата и приватноста?
Хармонизирањето на работата и приватните обврски е важно за имаш доброто здравје, а од друга страна да ја зголемиш продуктивноста.
Многумина од нас живеат неизбалансиран живот.
Воспоставувањето баланс на работа и во личниот живот, може да ти изгледа предизвикувачки, но не и неизводливо.
Постигнување на баланс помеѓу работата и приватните обврски ќе подобри квалитетот на твојот живото и ќе ти помогне во намалување на стресот.
Ова е особено важно без разлика дали работиш од дома или од канцеларија.

Опис

Придобивки за твоите професионални аспекти:

 • Зголемена продуктивност
 • Помало отсуство од работа
 • Среќа и намалување на стресот при извршување на работните активности
 • Подобрување на здравјето кај луѓето и постигнување на благосостојба
 • Постигнување на поголема лојалност, посветеност и мотивација
 • Подобрена тимска работа и комуникација помеѓу вработените
 • Подобрено морално и целокупно задоволство
 • Зголемување на ангажманот со поголеми нивоа на посветеност
 • Помала емоционална исцрпеност на работа

Придобивки за твоите приватни аспекти:

 • Целокупно намалување на стресот во животот
 • Поголема одговорност и поддршка за семејството
 • Добивање време за продолжување на едукацијата
 • Подобро социјално менаџирање на релациите
 • Добивање личен раст во животот
 • Подобрување на фокусот во извршување на задачите
 • Подобрен ангажман во социјалниот живот
 • Драстично подобрување во личното здравје и благосостојба

Добредојдени се сите:

 • Индивидуалци кои бараат да креираат баланс во нивниот живот, и тие кои сакаат успешно да го менаџираат времето.
 • Вработени во организации и се чувствуваат преоптоварени и исцрпени од стресот од работните одговорности

Времетраење и распоред

Три неделни термини, секој вторник од 18 -21 часот онлајн преку Zoom

Прв термин: март секоја среда почнувајќи од:

 • 15.03.2023
 • 22.03.2023
 • 29.03.2023

Втор термин: октомври секој четврток почнувајќи од:

 • 12.10.2023
 • 19.10.2023
 • 26.10.2023

За сите настани, ве молиме регистрирајте се најмалку една недела предходно:

 • Преку е-пошта contact@arslucida.mk
 • Телефонски понеделник – петок, 12:00 ч. – 20.00 ч.
 • преку SMS, WhatsApp или Viber на +389 78 255 707