Продавница

Изберете го посакуваниот продукт или услуга

Бизнис коучинг тренинзи
5.000 ден9.000 ден
Добивате Специјализирани тренинзи за Менаџери и Претприемачи Во кои се...
Коучинг – ОНЛАЈН сесиja
3.000 ден
Коучингот е патување кое ќе го збогати секој аспект од...
Коучинг сесиja
4.200 ден
Коучингот е патување кое ќе го збогати секој аспект од...
Тренинзи за групи
4.800 ден9.500 ден
Заменете ги индивидуалните сесии со месечна! Креираме уникатни програми соодветни...
Тренинзи за индивидуалци
6.000 ден13.000 ден
Заменете ги индивидуалните сесии со месечна! Ние применуваме вештини, техники,...