Продавница

Изберете го посакуваниот продукт или услуга

Попуст!
Масажа за деца
800 ден6.400 ден
Масажата кај децата е многу битен фактор кој помага при...
Попуст!
Масажа за спортисти
1.200 ден9.600 ден
Спортистите се професионалци кои се изложени на поголем физички напор...
Попуст!
Масажа на глава
700 ден5.600 ден
Масажата на глава опфаќа масажа на врат, лице и скалп....
Попуст!
Медицинска масажа
1.200 ден9.600 ден
Сите системи во телото се поврзани, затоа секој дисбаланс повлекува...
Реики масажа
1.800 ден14.400 ден
Кога се комбинира Реики методата со масажа, како еден третман,...
Попуст!
Рефлексна масажа на стапала или дланки
900 ден7.200 ден
На дланките и стапалата се наоѓаат нервни завршетоци и енергетски...
Попуст!
ХАЦ третман
1.000 ден8.000 ден
Целулитот претставува физичка состојба на промени во кожното и поткожното...