Продавница

Изберете го посакуваниот продукт или услуга

Вечерна медитација – Мало сонце
200 ден
Медитациите ги добивате во електронска форма. Древните народи го обожувале...
Внатрешен храм – Аудио медитација
200 ден
Медитациите ги добивате во електронска форма. Само несвесното може да...
Јас сум сегашност, минато и иднина – Аудио медитација
200 ден
Медитациите ги добивате во електронска форма. Интеграцијата на сите наши...
Јога Нидра – Аудио медитација за свесно спиење
200 ден
Медитациите ги добивате во електронска форма. Yoga nidra или јогинско...
Креирај совршен живот – Аудио медитација
200 ден
Медитациите ги добивате во електронска форма. Оваа медитација ќе ви...
Лична слобода – Аудио медитација
200 ден
Медитациите ги добивате во електронска форма. Една од најголемите животни...
Љубовна креација – Љубов за себеси – Аудио медитација
200 ден
Медитациите ги добивате во електронска форма. Темата на оваа медитација...
Манифестирање на изобилство – Аудио медитација
200 ден
Медитациите ги добивате во електронска форма. Манифестирање на изобилство -...
Ослободување на емоции и кармичко чистење – Аудио медитација
200 ден
Медитациите ги добивате во електронска форма. Емоциите играат клучна улога...
Простување и благослов – Аудио медитација
200 ден
Медитациите ги добивате во електронска форма. Поголемиот дел од човештвото...
Расчистување на несвесното – Аудио медитација
200 ден
Медитациите ги добивате во електронска форма. Брза и ефикасна медитација...