Продавница

Изберете го посакуваниот продукт или услуга

Попуст!
All about Mindfulness Workshop
6.000 ден
4 неделна онлајн програма која ќе го оптимизира  квалитетот на...
Eмоционална интелигенција
4.000 ден
Овој тренинг има за цел да ги подигне капацитетите на...
Eнергетска самозаштита
9.500 ден
Секој од нас доживува психолошки напади и е изложен на...
Попуст!
School of embodiment
6.100 ден11.100 ден
Метода за продлабочување на присутноста и работа со емоциите во...
Попуст!
Shadow work
9.500 ден
Работата со сенката е предизвик, а умот смислува секакви стратегии...
Попуст!
Архитектура на себството – Онлајн програма
8.000 ден
„Нештата се невозможни само ако Вие верувате во тоа. Потребно...
Вечната игра на животот и љубовта – викенд работилница
9.500 ден
Дали знаете дека според најновите истражувања секој четврти човек во...
Попуст!
Животно-работен баланс онлајн работилница
4.500 ден
Колку ти е важно да постигнеш баланс помеѓу работата и...
Мастер час: Експертска енергетска работа
9.500 ден
Energy Work Mastery е специјализиран мастер час за примена на...
Мастер час: Напредна енергетска работа
9.500 ден
На овој Masterclass ќе научите како да користите обоена прана...
Мастер час: Основи на енергетска работа
9.500 ден
Основи на енергетска работа е високо развиен и моќен систем...
Попуст!
Машко-женски односи – Интерактивна работилница
6.000 ден
Дали знаете дека откако постои човековата цивилизација постојат  проблеми и...
Медитација На Душата
9.500 ден
Два дена со Елена Ашвини Антоновска посветени на целосно проширување на...
Онлајн медитација на полна месечина
300 ден
Секоја лунација ја чествуваме преку медитација која ќе ја обедини...
Попуст!
Проект: (р)Еволуција
6.300 ден
Откријте ја тајната формула која ја користат врвните светски коучеви...
Процес на интеграција (6 чекори до целовитост)
6.000 ден
Како учесници на работилницата Integration Process (6 Steps to Wholeness),...
Прочистување на млада месечина
750 ден
За време на младата месечина е најдоброто време за да...
Попуст!
Разумно делување – викенд работилница
7.500 ден
Што ве спречува да креирате јасна слика за себе? Како...
Сертифициран Реики курс Ниво 1
5.500 ден
Реики ја исцелува комплетната личност – телото, емоциите, умот, духот...
Сертифициран Реики курс Ниво 2
8.000 ден
Реики ниво 2 ве поканува да ја продлабочите конекцијата со...
Сертифициран Реики курс Ниво 3/А
18.500 ден
Продолжувањето на Реики праксата со ова трето, напредно ниво, би...