Продавница

Изберете го посакуваниот продукт или услуга

Сертифициран Реики курс Ниво 1
5.500 ден
Реики ја исцелува комплетната личност – телото, емоциите, умот, духот...
Сертифициран Реики курс Ниво 2
8.000 ден
Реики ниво 2 ве поканува да ја продлабочите конекцијата со...
Сертифициран Реики курс Ниво 3/А
18.500 ден
Продолжувањето на Реики праксата со ова трето, напредно ниво, би...