Продавница

Изберете го посакуваниот продукт или услуга

Access Bars® сесија
3.000 ден
Дали ви се чини дека нема излез, и дека се...
Оценето 1.00 од 5
Bio-mimetric Mimicry
1.500 ден
Био-миметричка мимикрија e нежен и елегантен третман кој ќе ве...
Energy Facelift®
4.500 ден
Energy Facelift®  е телесен, енергетски третман кој обезбедува едноставно обновување...
Human Design сесија
6.000 ден
Преку ова читање, ќе го вратите чувството за цел и...
MTVSS Имуно третман
1.500 ден
MTVSS Body Process® имуно третманот е еден од најдинамичните практични третмани...
Попуст!
Бизнис и кариерни констелации
2.000 ден
Пристап за решавање на организациски и деловни проблеми користејќи ги...
Вечери за ментален и духовен фитнес
500 ден
Дали сте задоволни од својот моментален живот? Дали сакате нешто...
Е-тикет
300 ден500 ден
Е-тикет е партиципација за актуелните настани во Арс Луцида. Секогаш проверете го...
Оценето 5.00 од 5
Емоционални рани од детството – Предавање
1.800 ден
Што вклучува оваа интерактивно предавање: Основни принципи Маски Стравови Основни...
Енергетска сесија
1.500 ден12.000 ден
„Енергијата не може да се создаде или уништи, таа може...
Оценето 1.00 од 5
Енергетска сесија на далечина
1.250 ден10.000 ден
Енергетските сесии на далечина се базираат на  древниот  Херметички принцип...
Звучна бања
1.000 ден3.600 ден
Хармоничните фреквенции слични на природата, како што се кристалните звуци,...
Клиринг Сесија
1.500 ден9.600 ден
Дали ја знаете прастарата алхемиска мудрост V.I.T.R.I.O.L.? „Visita Interiora Terra...
Мајндфулнес вежби
1.200 ден4.000 ден
Mindfulness најчесто се дефинира како „насочено внимание, со намера, без...
Мајндфулнес за деца и тинејџери
2.000 ден
Mindfulness најчесто се дефинира како „насочено внимание, со намера, без...
Мастер Сесија
2.500 ден
Ние, луѓето, сме комплексни вибрациони битија, кои често, од момент...
Нехипнотичка регресија
Нехипнотичка регресија
6.000 ден
Она што нехипнотичката регресија може да нѝ овозможи е преглед...
Оценето 1.00 од 5
Свесно дишење
3.000 ден
Свесното дишење најчесто се прави во лежечка положба, при што...