Пролетни алергии – дијагностика, превенција и третирање

Пролетни алергии – дијагностика, превенција и третирање

Почетокот на пролетта е време кога вегетацијата се буди, а се будат и нашите реакции на алергени присутни во воздухот, вклучувајќи и полен.
Една од реакциите кои можат да се појават во овој период се алергиите, присутни кај сѐ поголем дел од популацијата.

Доколку сте и вие еден од засегнатите, запознајте се со природните, безболни и лесни начини на дијагностицирање, превенција и третирање на алергиите.

Метатрон е уникатен систем за анализа, дијагностика и терапија кој ја покажува состојбата на органите и ткивата, како и да:

  • ја процени ефикасноста на некој третман во одреден временски период;
  • превенира создавање на патолошки процеси и ги открива пред да настане пореметување во клетките;
  • спореди ефикасност на одредени третмани и да избере соодветен и најдобар третман


Заради неговите исклучителни перформанси без ризик, денес Метатрон се користи во болници, клиники, центри за истражување, спортисти, центри за одржување на здравјето, диететичари, независни терапевти и индивидуалци. Се верува дека наскоро масовно ќе се користи во дијагностика, третирање и истражувања во медицината, а го нарекуваат и медицина на новото време.

Со секоја дијагностика добивате и бесплатна терапија и препораки од фитотерапија, исхрана и суплементи.

Закажете ја својата сесија на тел. 076 47 77 21 кај д-р Добрица Миладинов или пополнете ја формата долу.

Повеќе за Метатрон и неговите можности ќе најдете на следниот линк: https://goo.gl/mcNxLv

Претплатете се на нашиот Newsletter

Бидете во тек со сите настани, новости и попусти!