Простор за организација на настани

Организирајте работилница, семинар, курс, состаноци или предавање во просториите на нашиот центар.
Целосно опремен за корпоративни настани, велнес програми, индивидуални и групни сесии, јога часови, медитации.
На располагање добивате простор со интимна атмосфера, техничка опрема и поддршка од нашиот тим.

Опрема:

  • Капацитет до 15 места
  • Проектор, flipchart табла,
  • 55’ Smart TV
  • Брза интернет конекција
  • Канцелариска опрема

Дополнителна опрема:

  • Јога Простирки и реквизити
  • Кревети за сесии и масажа

Near city center

Fast connection

Flipchart

Kitchen

People

Projector

Flexible space