Разбуди ја жената во себе (работилница) – (07.03)

Разбуди ја жената во себе (работилница) – (07.03)

Времетраење на работилницата:  3 часа

Цена на обуката: 2000 ден

🙋🏼‍♀️Предавач: Елена Антоновска

Пријавување и информации:

📧 contact@arslucida.mk

📞 075 25 27 24

Претплатете се на нашиот Newsletter

Бидете во тек со сите настани, новости и попусти!