Скаларни бранови Ниво 1 – Сертифициран семинар

Скаларни бранови Ниво 1 – Сертифициран семинар

Болеста настанува како последица на енергетските блокади во нашето био – поле кои веќе подолг временски период не дозволуваат правилен проток на животна енергија.

ЈАСНАТА НАМЕРА И ОДЛУКА да направиме нешто за СЕБЕ е првиот чекор во процесот на промени кои конечно ќе го насочат нашиот живот во саканиот правец.
Основна работа е да СТАНЕМЕ СВЕСНИ за вистината дека сме првенствено енергетски битија, а потоа да егзистираме на физички план.

ШТО УЧИМЕ НА СЕМИНАРОТ:
На почетокот на семинарот, секој учесник ќе добие испечатен извештај (фотографија) од својата енергетска состојба на АУРАТА и ЧАКРИТЕ направен на апаратот AURA VIDEO STATION 5.1 на кој ќе може да се видат енергетските блокади и дисбаланси настанати за време на целиот ваш живот. Овие блокади се причината поради која животот не ни оди во посакуваната насока!

1. Практични вежби кои го олеснуваат совладувањето на техникатa
2. Вовед во самата техика на самоисцелување
3.Потврдување (верификација) на научената техника на апаратот AURA VIDEO STATION 5.1 – Полагање.
4. ПОТВРДА – СЕРТИФИКАТ за успешното усвојување на техниката за подигнување на СКАЛАРНИ БРАНОВИ со цел за практично, секојдневно користење и целокупна ХАРМОНИЈА ВО ЖИВОТОТ!

Позитивните промени кои настануваат по завршениот семинар можат да се опишат како:
– Разбудена способност за самоисцелување
– Способност за подобар избор при одлуки
– Поголема способност да се даде и прими ЉУБОВ
– Ослободување од стравови и чувство на вина
– Будење на креативноста и нови идеи
– Зголемена интуиција
– Целокупен развој на личноста
– Зајакнување на имуниот систем и физичките способности
– Подигање на менталното, емотивното, физичко и духовно ниво
– Хармонични односи со околината
– Практична примена во сите животни ситуации

Предавачи: Гордана и Миланка Секулиќ, АураНет, Крагујевац.

Цена на семинарот e 120 евра.

За пријавување пополнете ја формата подолу или јавете се на телефон: 075 25 27 24 (Елена)