Школо за биоенергија – Ниво 1, 2, 3

Школо за биоенергија – Ниво 1, 2, 3

Ви посакуваме добредојде на Школото за Биоенергија!

Распоредот на содржините и термините е следниот:


1. Ниво – Петок 10.05.2019 од 17 – 21 часот

• Вовед – општо за биоенергија
• Терапевтски етички кодекс
• Медијална состојба
• Заштита при работа со други луѓе и лична енергетска хигиена
• Подготовка на просторот за енергетски третман – теоретски дел
• Телекинеза – теоретски и практичен дел
• Радиестезиска дијагностика – теоретски дел
• Техники на третирање – теоретски дел
• Една консултативна работилница во траење од 2 часа преку интернет – Вебинар интерактивно предавање
• Членство во Школото за биоенергија со сертификационен број на учесникот
• Сертификат за завршено Ниво 1
• Радиестезиски висок и скрипта
• Вклучен оброк и безалкохолни пијалоци

2. Ниво – Сабота 11.05.2019 од 09 до 17 часот

• Практична биоенергетска работа
• Подготовка на просторот за енергетски третман – практичен дел
• Телекинеза – теоретски и практичен дел
• Радиестезиска дијагностика – практичен дел
• Техники на третирање – практичен дел
• Примена на научените техники кај одредени состојби – практично се обработуваат 40тина состојби
• Фитотерапија – подготовка и користење на тоници, раствори, мелеми, етерични масла, чаеви.
• Акупресура – точки за масажа и техники за масажа по точките за конкретни ситуации и состојби
• Една консултативна работилница во траење од 2 часа преку интернет – Вебинар интерактивно предавање
• Членство во Школото за биоенергија со сертификационен број на учесникот
• Сертификат за завршено Ниво 2
• Радиестезиски розети и скрипта
• Вклучен оброк и безалкохолни пијалоци

3. Ниво – Ниво – Недела 12.05.2019 од 09 до 17 часот

• Енергија и исцелување – секогаш и секаде
• Радиестезија – влијанија на зрачењата на здравјето
• Заштита при работа со други луѓе и лична енергетска хигиена – практичен дел
• Третирање на далечина – теоретски и практичен дел
• Техника на третирање на самите себе – теоретски и практичен дел
• Ментална хигиена – теоретски и практичен дел
• Вежби за отворање на третото око
• Иницијација
• Една консултативна работилница во траење од 2 часа преку интернет – Вебинар интерактивно предавање
• Членство во Школото за биоенергија со сертификационен број на учесникот
• Сертификат за завршено Ниво 3
• Прирачник за терапевт ученик
• Вклучен оброк и безалкохолни пијалоци

Предавач: Јадранка Рабац – www.adriana-nora.com
Асистент: Горан Дуковиќ – www.super.in.rs

*Местата се ограничени
Со радост ве очекуваме!

За сите информации за школата, за дополнителните можности за едукација,
и за пријави пополнете ги вашите информации на формата подолу или на телефон 075 25 27 24 (Елена Антоновска)