Ана Салтирова Давидовски

Брзото време не нѝ дозволува да погледнеме во себе. Ова е место каде може да се научи токму тоа :), да останеме во контакт сами со себе и со високо ниво на енергија, да ги исполниме своите цели, лично живеам со бенефитите од Реики, Pranic Healing и медитациите, благодарам од срце :).

Претходен напис
Снежана Муратовска
Следен напис
Бојана Шурбаноска