Снежана Муратовска

Тоа што сакам да го кажам за Елена и Арс Луцида тешко се опишува со зборови: искуства кои те прават поквалитетен, покреативен, посреќен. Без оглед дали искуството е како клиент или како ученик, ученик на медитација или отворен ден, доживувањата се истовремено и содржајни и неповторливи. И ако погледам наназад, гледам колкава разлика направиле овие искуства кај мене.

Снежана Муратовска

System Engineer

Diners Club Macedonia

Претходен напис
Ирина Неборачко
Претплатете се на нашиот Newsletter

Бидете во тек со сите настани, новости и попусти!