Љупка и Лина Пашанку

Во просториите на Арс Луцида се случуваат неописливи работи. Елена нѐ научи на многу техники за исцелување. Нѐ научи на тоа како да ја искористиме природата и целата нејзина енергија што ја поседува за нашето највисоко добро и идеали. Со користење на Pranic healing и Реики животот комплетно ми се промени. Мојата интуиција драстично се изостри. Станувам посвесна за работите кои навистина се битни.

Елена е магична личност со очи полни мудрост и знаење. Со целото нејзино искуство нѝ овозможи да го почувствуваме невидливото и суштината поради која сме дојдени на овој свет. Во просториите на Арс Луцида се случуваат неописливи работи. Нѐ научи на многу техники за исцелување кои постојат во природата. Нѐ научи на тоа како да ја искористиме природата и целата нејзина енергија што ја поседува за нашето највисоко добро и идеали.

Јас лично сум изненадена од сето она што постои, а не се гледа, но сепак може да се почувствува насекаде околу нас. Се здобив со 2 методи за исцелување, Pranic healing и Реики. Со користење на овие две методи животот комплетно ми се промени. Мојата интуиција драстично се изостри. Станувам посвесна за работите кои навистина се битни. И се полнам со безусловна љубов кон себе, луѓето, природата и животните.

Ги користам методите за исцелување и на други луѓе кои навистина ги осеќаат нивните благодети. Просто е зачудувачки како сето ова може да се документира.

 

Ова е навистина прекрасна авантура преку која запознавам нови луѓе и учам многу нови работи.

 

Претходен напис
Ирена Ѓурческа
Следен напис
Марија Паунова