Access Bars®

Кога утре би можел да се разбудиш без минато, без ограничувања, без очекувања...

Каков избор би направил?

Што ќе научите на курсот Access Bars®?


Access Bars® курсот е еднодневен курс од 8 часа. Вашиот Access Bars® фасилитатор ќе ви обезбеди содржински прирачник и детални шеми на главата за да ви помогне во учењето на Access bars® и станувањето Access Bars® практикант на крајот на еднодневниот курс. Додатно за учењето на Access bars® , прирачникот е преполн со техники кои го менуваат животот, прашања и процеси од Access Consciousness. Овој курс е многу повеќе од учење на нов енергетски модалитет... Понатаму кон истражувањето на прирачникот и на позициите на дланките за 32-те барс точки, ќе бидете поканети да се промените и да станете онакви какви сакате да бидете, а тоа е возможно!


Access Bars® е првиот курс и предуслов на Access Consciousness. Откако ќе го завршите овој курс, ќе можете да посетувате многу други курсеви. За подетални иформации можете да погледнете на официјалната интернет страница на Access Consciousness.

Што е вклучено во курсот Access Bars®?

  • Тренинг од лиценциран Access Bars фасилитатор или Access Certified фасилитатор;
  • Примање на две комплетни Access Bars сесии;
  • Давање на две комплетни Access Bars сесии;
  • Следење на специјално инструкционо видео каде основачот Гери Даглас лично ја демонстрира техниката;
  • Содржински прирачник и детални шеми на главата.

Закажи Термин

Пополнете ги информациите во формата подолу и закажете го вашиот термин

  • Телефон & Viber : 075252724‬

Услуга и Време

Ваши податоци

Претплатете се на нашиот Newsletter

Бидете во тек со сите настани, новости и попусти!