Advanced energy work Masterclass

Специјализирана работилница за оние кои сакаат да станат поискусни исцелители. Во овој мастерклас ќе научите како да употребувате прана во боја за побрзи и поефикасни резултати. Обоената прана креира пофокусиран ефект на енергетското поле и на чакрите.

Ова се некои од останатите вештини кои се учат во Advanced energy work Masterclass:

  • Напредно третирање со боја: Учите како да ја користите вистинската пропорција, комбинација на бои и степен на заситеност на обоената прана;
  • Напредно скенирање: Учите како да ја интерпретирате и како побрзо да и пристапите на корекцијата на нерамнотежата во обрасците на енергетското поле;
  • Моќни специјализирани техники: Учите брза регенерација на рани, клеточна регенерација, прочистување на внатрешните органи, чистење на крвта и други техники за подигање на имунолошкиот систем;
  • Моќни енергетски техники на зголемување на вродената природна способност за регенерација на телото. Учите техники за работа со ХИВ, рак, мозочни удари, дијабетес, кундалини синдром (состојба во која аурата е прекумерно енергизирана како резултат на медитација или останати пракси на енергетски развој) и останати сериозни состојби;
  • Инструктивно третирање: Учите како да поттикнете забрзана регенерација и опоравување со влијание и репрограмирање на свесноста на заболените клетки и органи;

И многу повеќе…

Предуслов: Basics of Еnergy Work Мasterclass