Advanced Pranic Healing®

Самото знаење не е доволно. Потребно е да ги запомните учењата и да ги практикувате редовно сѐ додека не бидат усовршени. - Мастер Чоа Кок Суи

Advanced Pranic Healing® е специјализирана работилница за оние кои сакаат да станат поискусни исцелители.

Во Advanced Pranic Healing® ќе научите како да употребувате прана во боја за побрзи, поефикасни резултати. Обоената прана креира пофусиран ефект на енергетското поле и на чакрите.

Ова се некои од останатите вештини кои се учат во Advanced Pranic Healing®:

  • Напредно третирање со боја: Учите како да ја користите вистинската пропорција, комбинација на бои и степен на заситеност на обоената прана;
  • Напредно скенирање: Учите како да ја интерпретирате и како побрзо да и пристапите на корекцијата на нерамнотежата во обрасците на енергетското поле;
  • Моќни специјализирани техники: Учите брза регенерација на рани, клеточна регенерација, прочистување на внатрешните органи, чистење на крвта и други техники за подигање на имунолошкиот систем;
  • Моќни енергетски техники на зголемување на вродената природна способност за регенерација на телото. Учите техники за работа со ХИВ, рак, мозочни удари, дијабетес, кундалини синдром (состојба во која аурата е прекумерно енергизирана како резултат на медитација или останати пракси на енергетски развој) и останати сериозни состојби;
  • Инструктивно третирање: Учите како да поттикнете забрзана регенерација и опоравување со влијание и репрограмирање на свесноста на заболените клетки и органи;
  • И многу повеќе...


Предуслов: Basic Pranic Healing®

Закажи Термин

Пополнете ги информациите во формата подолу и закажете го вашиот термин

  • Телефон & Viber : 075252724‬

Услуга и Време

Ваши податоци

Претплатете се на нашиот Newsletter

Бидете во тек со сите настани, новости и попусти!