Pranic Psychotherapy®

Pranic healing е порта кон виши и напредни учења.

- Мастер Чоа Кок Суи

Pranic Psychotherapy® е примена на Pranic Healing® техниките за третирање и олеснување на емоционалните и менталните дисбаланси. Негативните емоции и трауматските искуства во основа се негативни мисловни форми и емотивни енергии сместени во аурата и критичните енергетски центри. Честопати е тешко да се ослободат овие енергии со месеци или години на традиционална психотерапија со цел да се искуси било какво подобрување. Pranic Psychotherapy® во секој случај, ви ја нуди способноста брзо и безбедно да ги ослободите овие парализирачки енергетски обрасци.

Во Pranic Psychotherapy® ќе ги научите напредните техники на третирање на зафатените чакри, така што фобиите, поривите и зависностите ќе можат да се олеснат за многу краток временски период. Но, можеби најважното од сѐ е што Pranic Psychotherapy® може да се одвива без да биде потребно пациентот да открива било какви потенцијално посрамувачки лични информации. Не е невообичаено дека само во првата сесија, фобијата е отстранета 70-90 проценти. Всушност, за време на часот се охрабруваат студентите да се потрудат со цел комплетно да ги отстранат реалните емоционалните проблеми кои ги имаат нивните соученици.

Што ќе научите:

  • Екстракција и дезинтеграција на негативните енергии и обрасци со цел драматично да се забрза процесот на опоравување;
  • Техники за компулсивно однесување, фобии, зависности како алкохолизам, пушење, зависности од лекови, од храна и депресија (физички и емоционално) и уште повеќе;
  • Специјални техники за да се екстахираат и неутрализираат ефектите на психички напади и интрузии (ова се работи во конекција со Праничната самоодбрана);
  • Третирање на тензии, иритабилност, тага и анксиозност;
  • Исправање на негативното програмирање стекнато во текот на детството кое може да ве задржува да постигнете успех;
  • Лекување на ефектите на психичките напади кои можат да предизвикаат напади на анксиозност, иритабилност, лоша среќа или дури и финансиска пропаст;
  • Отстранување на негативните влијанија (завист, љубомора, бес, итн.) од другите луѓе околу вас;


Предуслов: Basic Pranic Healing® и Advanced Pranic Healing®

Закажи Термин

Пополнете ги информациите во формата подолу и закажете го вашиот термин

  • Телефон & Viber : 075252724‬

Услуга и Време

Ваши податоци

Претплатете се на нашиот Newsletter

Бидете во тек со сите настани, новости и попусти!