Реики Ниво 2

Традиционално Усуи Реики

Реики ниво 2 ве поканува да ја продлабочите конекцијата со својата регенеративна моќ и да се здобиете со поголемо искуство во користењето на Реики.

Овој курс се фокусира на работата на себе на повисоко, емоционално - ментално ниво, зголемувајќи ја свесноста за моќта на Реики, нѐ запознава со неговите симболи и дава акцент на практична работа.

На овој Реики курс ќе добиете:

 • 2 нови усогласувања (attunements) кои понатаму ќе ги зголемат вашите исцелувачки способности, ќе ги интегрираат симболите и ќе ве приближат до себе;
 • Значење на симболите во универзалното знаење;
 • Концепт на време и простор;
 • Првите 3 симболи на Реики, нивните имиња, активирање и употреба;
 • Испраќање Реики на далечина за себе и другите;
 • Потсетување на знаењето за енергетскиот систем;
 • Употреба на Реики на ситуации и настани;
 • Подлабоко разбирање на кармата и нејзино чистење со Реики;
 • Практични вежби;
 • Моќта на намерата;

и многу повеќе.

Предуслов: Реики Ниво 1 и континуирана пракса.

Закажи термин

Пополнете ги информациите во формата и закажете го вашиот термин

 • Телефон & Viber : 078 255 707

  Услуга и Време

  Ваши податоци

  Select your currency
  MKD Macedonian denar
  EUR Euro