Продавница

Bio-mimetric Mimicry

1.500 ден

Био-миметричка мимикрија e нежен и елегантен третман кој ќе ве ослободи од сѐ она што не сте.

  • Колку често ви се случува да ги разберете другите, мислејќи дека ако ги разберете, тогаш ќе знаете зошто го бираат тоа што го бираат?
  • Дали ви се случува да се согласите со нечие мислење?
  • Со нечија психологија или филозофија на живеење?
  • Да преземете нечие интелектуално или енергетско гледиште?

Опис

Луѓето го бираат тоа што го бираат. Не поради некоја посебна причина. Иако вие не го бирате тоа, сепак, претпоставувате дека тие мора да имаат многу добра причина за нивниот избор. Мора да биле злоставувани како деца. Не! Или пак имале тежок живот. Не! Само едноставно бираат!

Телесно-енергетскиот третман био-миметичка и био-миметричка мимикрија ќе ве ослободи од сѐ она што сте го ископирале од другите. Почнувајќи од своите родители, браќа, сестри, сопружници, пријатели, колеги. Овој енергетски третман ќе ја елиминира сета нивна болка, тага, патење која во текот на вашиот живот сте ја „лепеле“ на вашето тело.
Колку често ви се случило да ви кажат дека личите на вашата мајка или татко?
Дали навистина личите на нив или своето тело сте го создале такво токму поради тоа што ви го говореле истото?
Реалноста е едноставна! ТИ си ТИ!

Колку почесто го правите толку побргу ќе дојдете до своето Јас. До сопствената вистина. Што е потребно да конечно се чувствувате свои?

Сесијата трае околу 30 минути.
Закажете термин и консултациja на 078 255 707