Продавница

Изберете го посакуваниот продукт или услуга

Биорезонантна дијагностика + Персонален Нутриционистички план
5.500 ден
Што вклучува Нутриционистичкиот план? Следење на резултатите преку контрола на...
Метатрон терапија
1.500 ден9.000 ден
Зошто да одберете биорезонантна дијагностика и терапија? • Безбедна Не...
Метатрон целосен преглед
4.500 ден
За цена од 4500 денари добивате целосен преглед со Метатрон...
Оценето 1.00 од 5