Продавница

Изберете го посакуваниот продукт или услуга

Мастер час: Духовна јога
12.500 ден
Што е Духовна јога? Духовна јога е „начин на живот“...
Мастер час: Експертска енергетска работа
9.500 ден
Energy Work Mastery е специјализиран мастер час за примена на...
Мастер час: Напредна енергетска работа
9.500 ден
На овој Masterclass ќе научите како да користите обоена прана...
Мастер час: Основи на енергетска работа
9.500 ден
Основи на енергетска работа е високо развиен и моќен систем...