Продавница

Изберете го посакуваниот продукт или услуга

Eнергетска самозаштита
9.500 ден
Секој од нас доживува психолошки напади и е изложен на...
Holistic Coaching Program
6.000 ден
Како учесници на Holistic Coaching program , ќе практикувате и...
Попуст!
Shadow work
9.500 ден
Работата со сенката е предизвик, а умот смислува секакви стратегии...
Попуст!
Вечери за ментален и духовен фитнес
600 ден
Дали сте задоволни од својот моментален живот? Дали сакате нешто...
Вечната игра на животот и љубовта – викенд работилница
9.500 ден
Дали знаете дека според најновите истражувања секој четврти човек во...
Курс за Кристалотерапија
6.500 ден14.500 ден
Балансирање на телото, умот и енергијата преку исцелителната моќ на...
Медитација На Душата
9.500 ден
Два дена со Елена Ашвини Антоновска посветени на целосно проширување на...
Попуст!
Проект: (р)Еволуција
6.250 ден
90 дена, 12 недели, до комплетна трансформација, револуција и еволуција...
Попуст!
Развиток на комуникациски способности
9.500 ден
„Иако имаме слобода да мислиме и делуваме, ние се држиме...
Попуст!
Разумно делување – викенд работилница
7.500 ден
Што ве спречува да креирате јасна слика за себе? Како...