Продавница

Мастер час: Експертска енергетска работа

9.500 ден

Energy Work Mastery е специјализиран мастер час за примена на техники за третирање и олеснување на емоционалните и менталните дисбаланси.

Негативните емоции и трауматските искуства во основа се негативни мисловни форми и емотивни енергии сместени во аурата и критичните енергетски центри.

Честопати е тешко да се ослободат овие енергии со месеци или години на традиционална психотерапија со цел да се искуси било какво подобрување Energy Work Mastery во секој случај, ви ја нуди способноста брзо и безбедно да ги ослободите овие парализирачки енергетски обрасци.

Во Energy Work Mastery ќе ги научите напредните техники на третирање на зафатените чакри, така што фобиите, поривите и зависностите ќе можат да се олеснат за многу краток временски период. Но, можеби најважното од сѐ е што Energy Work Mastery може да се одвива без да биде потребно пациентот да открива било какви потенцијално посрамувачки лични информации. Не е невообичаено дека само во првата сесија, фобијата е отстранета 70-90 %.

Всушност, за време на часот студентите се охрабруваат да се потрудат комплетно да ги отстранат реалните емоционални проблеми кои ги имаат нивните соученици.

Опис

Што ќе научите:

  • Екстракција и дезинтеграција на негативните енергии и обрасци со цел драматично да се забрза процесот на опоравување;
  • Техники за компулсивно однесување, фобии, зависности, како алкохолизам, пушење, зависности од лекови, од храна и депресија (физички и емоционално) и уште повеќе;
  • Специјални техники за да се екстрахираат и неутрализираат ефектите на психички напади и интрузии;
  • Третирање на тензии, иритабилност, тага и анксиозност;
  • Исправање на негативното програмирање стекнато во текот на детството кое може да ве задржува да постигнете успех;
  • Исцелување на ефектите на психичките напади кои можат да предизвикаат напади на анксиозност, иритабилност, лоша среќа или дури и финансиска пропаст;
  • Отстранување на негативните влијанија (завист, љубомора, бес, итн.) од другите луѓе околу вас;

Предуслов за да го посетувате овој jмастер час е да ги имате завршено мастер часовите за Основа и Напредна енергетска работа.

Важни ниформации:

Достапни термини за 2024:

  • 02-03 март
  • 29-30 јуни
  • 21-22 декември

Се одржува за викенди сабота и недела  од 10 часот до 18 часот и двата дена со кратки паузи.

Местото го резервирате со уплата, НАЈДОЦНА 5 дена пред почеток на курсот.