Продавница

Holistic Coaching Program

6.000 ден

Како учесници на Holistic Coaching program , ќе практикувате и ќе научите едноставни начини за препознавање, одработување и интегрирање на сите аспекти од вашата личност, а со тоа ќе си овозможите внатрешен мир, спокојство и среќа во секое животно поле. Вежбите ќе ви помогнат да се поместите од чувството на сепарација, осаменост и врзаност кон чувство на центрираност, отвореност и внатрешна сила.

Овој програм ќе ве подмести, исчисти и отвори за чувството на внатрешен мир, дури и восхит со самите себеси. Ќе се вратите во својот дом. Во своето срце. Во себе.

Ќе научите како да се ослободите од ограничувањата и надворешните влијанија и да ја откриете моќта на срцето со зголемено чувство на целовитост, слобода и конекција со себеси.

Опис

За кого е овoj програм?

Наменет е за сите оние кои сакаат да се унапредат, развиваат и да копаат подлабоко. Таа е за сите доживотни ученици и истражувачи кои сакаат да ја градат и унапредат сопствената флексибилност и резилиентност и да го променат начинот на кој ја доживуваат слободата и животот воопшто.

Креиран е за личности кои работат со луѓе, коучеви и поединци.

Теми кои ќе ги опфатиме:

 • Дел 1: Енергија и тело
 • Дел 2: Емоции и карма
 • Дел 3: Ум
 • Дел 4: Дух
 • Дел 5: Коучинг
 • Дел 6: Креација

Бенефити од програмот:

 • Ослободување од стрес
 • Исцелување на сите нивоа
 • Јасни увиди во личните животни искуства
 • Концентрација, меморија и фокус
 • Самодоверба, сила и храброст
 • Внатрешен мир, спокојство и благосостојба
 • Зголемување и стабилизирање на енергијата во системот
 • Балансирање и хармонизирање
 • Хармонија на мислите, емоциите и духот
 • Фокус на животни решенија

Референци на методи кои се користат во програмот:

 • Емоционално прочистување & работа со Внатрешното дете
 • Елементи на трансакциона анализа & НЛП,
 • Solution Focused Coaching,
 • Регресотерапија
 • Ментални процеси
 • Различни енергетски пракси
 • Шаманизам

Информации:

 • Датум на започнување: 3 септември 2024 година
 • Датум на завршување: 24 септември 2024 година
 • Времетраење: 4 последователни термини онлајн, секој вторник по 2 часа од 19:30 – 21:30 часот

Обучувач: Елена Антоновска.

Елена  е Професионален сертифициран коуч акредитиран од Интернационалната коучинг федерација (ICF – PCC), тренер и сопственик на Ars Lucida.

Таа е и ментор и мастер учител за личен и професионален развој, при што листата на вештини и методи кои влегуваат во нејзиниот домен на работа е долга, а некои од нив се: High Performance Team Coach, PCM Coach (Process Communication Model), Wing Wave coach, NLP Practitioner, CEFE trainer, и тн.

Нејзиното професионално искуство е стекнато во разни бизнис опкружувања, од државни институции, осигурување, односи со јавност и независна работа на полето на личниот и професионалниот развој, комуникација и коучинг, претприемништво и практични пристапи кон духовноста, енергетската пракса и само-реализацијата.

Од 2007 година нејзиниот професионален правец е потполно ориентиран кон личниот развој и трајната трансформација на поединците и групите.

За дополнителни термини и групни или индивидуални сесии, контактирајте не преку WhatsApp, Viber или јавете се на +389 78 255 707 или испратете ни мејл за било какви други прашања и детали поврзани со нашата работа на: contact@arslucida.com