Продавница

Сертифициран Реики курс Ниво 2

8.000 ден

Реики ниво 2 ве поканува да ја продлабочите конекцијата со својата регенеративна моќ и да се здобиете со поголемо искуство во користењето на Реики.

Овој курс се фокусира на работата на себе на повисоко, емоционално – ментално ниво, зголемувајќи ја свесноста за моќта на Реики, нѐ запознава со неговите симболи и дава акцент на практична работа.

На овој Реики курс ќе добиете и научите:

 • 2 нови усогласувања (attunements) кои понатаму ќе ги зголемат вашите исцелувачки способности, ќе ги интегрираат симболите и ќе ве приближат до себе;
 • Значење на симболите во универзалното знаење;
 • Концепт на време и простор;
 • Првите 3 симболи на Реики, нивните имиња, активирање и употреба;
 • Испраќање Реики на далечина за себе и другите;
 • Потсетување на знаењето за енергетскиот систем;
 • Употреба на Реики на ситуации и настани;
 • Подлабоко разбирање на кармата и нејзино чистење со Реики;
 • Практични вежби;
 • Моќта на намерата и многу повеќе.

Предуслов: Реики Ниво 1 и континуирана пракса.

Важни ниформации: 

Достапни термини за овој курс:

 • 30.01.2021
 • 03.04.2021
 • 12.06.2021
 • 21.08.2021
 • 16.10.2021
 • 25.12.2021

Се одржува во сабота од 10 часот до 18 часот со кратки паузи.

Местото го резервирате со уплата, НАЈДОЦНА 5 дена пред почеток на курсот.

Ако сакате да дознаете повеќе за Реики методот кликни тука.

Kурсот ќе се спорведува согласно новите протоколи кои произлегуваат од „Планот за намалување на рестриктивните мерки за спречување на ширење на коронавирусот“

Протоколот е достапен тука.

Поради овие мерки бројот на места ќе биде ограничен за наша и ваша безбедност.

Мислење

Сè уште нема мислења

Бидете прв кој ќе остави мислење за “Сертифициран Реики курс Ниво 2”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *